Foto: Michael Andersen

Nordjysk gårdmejeri skal levere luksusost til kæmpe flyselskab

Singapore Airlines vil fremover tilbyde sine passagerer på businessclass specielt udviklede oste fra det lille gårdmejeri Sønderhaven i Vendsyssel.

Et af verdens største flyselskaber, Singapore Airlines, har forelsket sig ost fremstillet i Vendsyssel. Således har flyselskabet i et længere stykke tid serveret ost fra gårdmejeriet Sønderhaven, der ligger nord for Brønderslev.

Og tirsdag var en delegation fra Singapore Airlines så igen på besøg hos gårdmejeriet Sønderhaven, fordi produktsortimentet på de asiatiske fly nu udvides. Fremover skal mejeriet også levere specialfremstillet ost til flyselskabet – baseret på ønsker fra selskabets passagerer.

- Det bliver meget spændende at skulle arbejde endnu mere sammen med Singapore Airlines. Vi bliver altid glade, når der er nogen, der viser interesse for vores produkter, og med Singapore Airlines kommer vores oste langt omkring og ud til mange mennesker, siger Preben Ørum fra Sønderhaven.

  Foto: Michael Andersen

Også hos Singapore Airlines ser man frem til at kunne tilbyde passagerne de specielt fremstillede produkter fra Vendsyssel.

- Vi vil gerne give vores passagerer mulighed for at opleve, smage og prøve nye produkter. Det gælder også lokale danske produkter, for vi har i Danmark både fantastiske råvarer og mange små producenter, der leverer smagsoplevelser af højeste kvalitet. Vi har valgt at samarbejde med Sønderhaven, fordi vi ønsker at tilbyde de rejsende en unik ost, som de ikke får andre steder, og som matcher oplevelsen af høj kvalitet i vores fly, lyder det fra Allan Hoffery, Sales and Communications Manager hos Singapore Airlines i Norden.  

Sønderhaven er ikke eneste danske islæt ombord hos Singapore Airlines. Også Skarø is, Oialla Chokolade og høretelefoner fra B&O tilbydes til passagererne.

Læs også Stor aftale: Vester Hassing-virksomhed rykker ind i New Yorks lufthavne