Foto: Marie-Ane Buus Simonsen

Smagen er i fokus på havnefestival

Søndag er der rig mulighed for at smage på lokalområdets specialiteter til Asaa Havnefestival. Her holder de Smagens Dag.

Hvis man vil give sin smagssans en oplevelse, så er det muligt til Asaa Havnefestival søndag. Her holder de Smagens Dag fra klokken 12 til klokken 17, og der er mulighed for at købe og smage på produkter fra hele Nordjylland, da der er 25 lokale udstillere.

Blandt andet er der mulighed for at smage Læsø Salt, is fra Åbybro Mejeri, Asaa Ost og meget andet. Derudover kan man også opleve ølkassestabling, hvor mændene fra Ulsteds Serie 6-hold dyster mod Go Go Puckklubben Flauenskjold.

- Det er dejligt at være her og se de forskellige boder. Der er mange fra lokalbefolkningen, der støtter op om det, og det er godt at se, siger Margit Nielsen fra Dronninglund.

Det er femte år at markedet bliver holdt. Markedet startede i fredags, og søndag er den sidste dag. Der har været 4000-5000 gæster på markedets tre dage. Udover madboderne har der også været livemusik, halbal, sejlture og ansigtsmaling.