LIGE NU:

Barn testet positiv på hospital: Fire medarbejdere hjemsendt

I forbindelse med en undersøgelse på Aalborg Universitetshospital er et barn testet positiv for COVID-19. Fire medarbejdere er sendt hjem, og retningslinjerne er blevet fulgt til punkt og prikke, siger den lægefaglige direktør.

Aalborg Universitetshospital er i tæt dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed i forhold til smitteopsporing, efter at en patient er blevet testet positiv for COVID-19.

Det bekræfter Region Nordjylland her til eftermiddag over for TV2 Nord.

Det er et barn, der er testet positiv, og den positive test kommer efter, at barnet blev podet forud for en undersøgelse på Aalborg Universitetshospital.

Nu er fire medarbejdere så hjemsendt til selvisolation, og alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til håndtering af smittede patienter er blevet fulgt i hele processen ifølge den lægefaglige direktør.

- Vi har håndteret situationen efter de gældende retningslinjer. Vi følger sagen tæt herunder smitteopsporing i tæt dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed, siger lægefaglig direktør Michael Braüner Schmidt, Aalborg Universitetshospital.

Hvis de hjemsendte medarbejdere ikke udviser symptomer, kan de snart være tilbage på arbejde igen. Hvis en test på dag fire er negativ, møder personalet på arbejde, men alligevel vil man også teste på dag seks.  

 

 

 

Vestre landsret viborg

Mand idømt fem års fængsel for voldtægt af mindreårig på institution

def_thumb,50_percent

gallery Nordjylland bliver blæst igennem: Vindstød af stormstyrke målt

300621 Arne Boelt, Borgmester Hjørring Kommune

play Nyt budgetforlig i Hjørring Kommune: - Vi kan fastholde serviceniveauet

Ole Post Madsen, økonomiformand i Aalborg Freja samt Simon Gasberg som er målmand, anfører og bestyrelsesmedlem i Aalborg Freja.

play Nordjysk pokalsensation: - Giv os AaB i næste kamp

Vestre landsret viborg

Mand idømt fem års fængsel for voldtægt af mindreårig på institution

def_thumb,50_percent

gallery Nordjylland bliver blæst igennem: Vindstød af stormstyrke målt

Til forsiden

Til forsiden