Seneste nyt:

Great Dane flyver danskere til Malaga allerede fra juli

Flyselskabet Great Dane Airlines har besluttet sig for at starte flyvninger til Malaga, selvom Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser.

- 5. juli udløber hjælpepakkerne, og der står vi uden nogen som helst form for håndsrækning fra regeringen, så vi bliver nødt til at gøre noget. Gør vi ikke noget, er vi nødt til at dreje nøglen om, og det tror jeg ikke har været regeringens hensigt - så er de hjælpepakkerne vi har modtaget hjælp fra i hvert fald tabt på gulvet. 

Sådan forklarer administrerende direktør ved Great Dane Airlines, at der nu gentopges flyvninger til Malaga. Det sker på trods af, at Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til hele verden - dog med undtagelse af Tyskland, Norge og Island fra 15. juni. 

Rejsevejledningen er baseret på tre kriterier:

Thomas Hugo Møller mener ikke, at flyselskabet går ind og trodser anbefalingerne, for ifølge ham overholder de internationale flyveregler fra EU. 

- Vi trodser ikke Udenrigsministeriet, men vi gør os eller ikke til herre over, hvad der er en nødvendig og ikke-nødvendig rejse, siger han. 

Efterspørgslen er der 

I slutningen af maj sagde den spanske regering, at de var klar til at tage imod turister fra juli, og det fik Great Dane Airlines til at sætte billetter til salg, for håbet var, at også Danmarks grænser ville åbne mere op. Den 29. maj blev det dog slået fast, at det kun er grænserne til Tyskland, Norge og Island, der er åbne fra juni. 

- Det er billetter til de afgange vi solgte inden, som vi har ringet rundt til kunderne for at høre, om de ville flytte eller holde fast i, fortæller Thomas Hugo Møller. 

I løbet af halvanden uge er flyafgangene med 40 procents belægning. 

- Det er et flot salg på halvanden uge, siger den administrerende direktør. 

Andre flyselskaber gør det samme

- Vi er et transportselskab, og vi gør det, kunderne efterspørger - og selvfølgelig overholder vi alle vejledninger. Vi gør det i lighed med andre i branchen, siger Thomas Hugo Møller. 

SAS har en afgang til Malaga fra København allerede fra 20. juni. 

Men hvordan tager kunderne imod det, når det går mod Udenrigsministeriets anbefalinger? 

- De har taget godt imod det, og de er glade for, at vi holder fast. Folk har lært, at man skal tage sig nogle forholdsregler; Holde afstand og vaske hænder - og det gør de også i Malaga. 

 

260917 sygeplejeuddannelsen studerende mænd

Mulighed for at tjene flere penge ved siden af SU'en skal få flere til at arbejde mere

220122 Hjallerup brand 3

gallery Emhætte satte ild i hus

110122 Parkeringspladser til nyt sygehus i Aalborg

play Forsinkelser i byggeriet af det nye supersygehus koster dyrt

60_percent

play Coolshop er færdig med lagerflytning ved midnatstid

260917 sygeplejeuddannelsen studerende mænd

Mulighed for at tjene flere penge ved siden af SU'en skal få flere til at arbejde mere

220122 Hjallerup brand 3

gallery Emhætte satte ild i hus

Til forsiden

Til forsiden