Hjørring Revyen er aflyst: Fører stort tab med sig

Hjørring Revyen 2020 er aflyst. Det skriver revyen i en pressemeddelelse sendt ud onsdag.

Revyen skulle have haft premiere 12. juni og spille helt frem til slutningen af august, men coronaepidemien, der har aflyst alle store arrangementer, betyder nu, at alt håb om at se revy i Hjørring i år, er ude.

- Vi er simpelthen så kede af at måtte aflyse årets Hjørring Revy på grund af COVID-19. Der var lagt op til et kæmpebrag af en fest på Vendsyssel Teater, og vi havde i den grad glædet os til at præsentere et helt fantastisk hold – både på og bag scenen, udtaler revydirektør Henrik 'Balooø Andersen i pressemeddelelsen.

Læs også Hjørring Revyen får en hjælpende hånd

Mange løsninger på bordet

Hjørring Revyen - og alle andre revyer ned til 100 publikummer - blev dækket ind af en af de mange hjælpepakker fra regeringen midt i april, så en aflysning uden økonomisk ruin har længe været en mulighed. Men Henrik 'Baloo' Andersen og resten af holdet har altså, indtil nu, forsøgt at finde en måde at afholde revy på alligevel.

- Vi har haft mange forskellige løsningsmodeller på, hvordan vi eventuelt kunne gennemføre sommerens revy, men desværre må vi konstatere, at det hverken er muligt eller forsvarligt som tingene ser ud. Hjørring Revyen har altid været kendt for at prøve grænserne af rent kunstnerisk, men af hensyn til alle vores gæsters, ansattes og frivillige hjælperes sikkerhed, bliver det ikke i Hjørring, man kommer til at prøve grænserne af for store forsamlinger, udtaler revydirektøren i pressemeddelelsen.

Giver stort tab

Aflysningen af Hjørring Revyen, der normalt trækker fulde huse til alle forestillinger, er ikke billigt. Heller ikke selvom en store del af de udgifter, der ved at lave revy, kan blive refunderet via den hjælpepakke til kulturen, der kom fra Christiansborg i april.

- Hjørring Revyen vil helt sikkert komme ud med et stort tab, idet kun en del af udgifterne bliver dækket ind via hjælpepakkerne. Hvor stort tabet bliver er endnu ikke afklaret, udtaler Henrik 'Baloo' Andersen.

Hjørring Revyen vil helt sikkert komme ud med et stort tab, idet kun en del af udgifterne bliver dækket ind via hjælpepakkerne. Hvor stort tabet bliver er endnu ikke afklaret

Henrik 'Baloo' Andersen, direktør, Hjørring Revyen

Behold biletterne - revyen vender tilbage

Direktøren garanterer dog, at Hjørring Revyen vender tilbage i 2021 og derfor har han også en klar opfordring til alle, der allerede havde købt billet til i år: Behold biletten!

- Det vil det være en stor håndsrækning og en kæmpe hjælp, hvis man beholder billetterne eller ombytter dem til et gavekort.  Har man generelt lyst til at støtte revyen, kan man købe et gavekort på Hjørring Revyens hjemmeside og indløse det når billetsalget til 2021 går i gang, udtaler Henrik Baloo Andersen.

- Vi er særdeles glade og taknemmelige for al den tålmodighed og opbakning, vi allerede har oplevet gennem hele forløbet. Det eneste vi kan kvittere med lige nu, er at gå videre med forberedelserne til ”Come-back” revyen i 2021. I nærmeste fremtid kan vi igen præsentere et nyt fantastisk stjernehold til Hjørring Revyen 2021, og vi glæder os allerede helt vildt til at indtage scenen på det smukke Vendsyssel Teater - og ikke mindst til at møde vores trofaste revygæster, slutter Henrik Baloo Andersen.

Alle der har købt billet til Hjørring Revyen vil i de kommende dage modtage en mail fra billetudbyderen, hvori mulighederne for at få refunderet eller ombyttet billetter vil fremgå.