LIGE NU:

Overblik: Det åbner i dag

Samfundet åbner nu mere op, men det bliver ikke helt som før. Derfor kan det være en god idé, at orientere sig om retningslinjerne de enkelte steder.

Her til morgen kan endnu flere igen slå dørene op efter coronakrisen. Fase to af genåbningen af Danmark er i fuld gang; storcentre er åbnet igen, og sports- og foreningslivet har genoptaget sporten. I dag er turen kommet til en række erhverv samt flere unge menneskers hverdag. 

Det åbner i dag

Selvom disse steder i dag åbner, bliver det ikke helt som før coronakrisen. Det kan derfor være en god idé at orientere sig om, hvordan de forskellige erhverv og skoler håndterer åbningen. 

Hos Hjørring Bibliotekerne vil det eksempelvis ikke længere være muligt at komme på biblioteket i den selvbetjente tid, og det vil ikke være muligt at læse tidsskrifter. 

Hvis man skal ud at spise, er tingene også anderledes end tidligere. Eksempelvis har Café Vi 2 i Aalborg ændret åbningstider, og det vil i den kommende tid ikke være muligt at reservere et bord. 

De store børn vender også tilbage til undervisningen i dag. Særligt efterskolerne har under coronakrisen slået et slag for, at eleverne kunne nå at få sidste del af efterskoleopholdet med. Mon ikke, det bliver et glædeligt gensyn de fleste steder? 

Stine Rex

Stine Rex vil slå danmarksrekord og sætte fokus på organdonation

Brovst Skole

Brovst Sogn er ét smittetilfælde fra at blive lukket ned

fokus.. på vores vilde natur

play Blomster og bier har det svært: - Der er håb, men du skal også gøre noget

Flemming Helsing, naturforvalter

play Nyt initiativ giver håb for dyrelivet i Hammer Bakker

Stine Rex

Stine Rex vil slå danmarksrekord og sætte fokus på organdonation

Brovst Skole

Brovst Sogn er ét smittetilfælde fra at blive lukket ned

Til forsiden

Til forsiden