Gæster på diskotek. Arkiv. Foto: Søren Bidstrup / Ritzau Scanpix

Rygter om stor fest i Aalborg manet til jorden: - Jeg vil gerne undskylde, hvis der har været forvirring

Daglig leder af Club Stygge, Mark Benzon, er ked af, at folk troede, at natklubben holdt åbent i weekenden på trods af myndighedernes anbefalinger.

Flere har tippet TV2 Nord om, at natklubben Stygge i Aalborg holder åbent i weekenden på trods af anbefalingerne fra myndighederne, men det afkræfter Club Stygges daglige leder.

- Vi har haft mange tanker op at vende. Skulle vi holde åbent, men lade være med at lukke så mange ind? Men vi følger selvfølgelig statsministerens anbefalinger og holder lukket i den tid, det anbefales, siger Mark Benzon, der er daglig leder af den populære natklub Stygge, der ligger i Vesterå i Aalborg.

TV2 Nord har fået flere henvendelser fra bekymrede borgere, der var faldet over et Facebook-opslag fra klubben. Opslaget på Facebook er nu taget ned, men det blev lagt op onsdag midt under statsministerens pressemøde. I opslaget stod der, at DJ’en Keskin er klar til at sparke weekenden i gang med et brag.

Jeg vil gerne undskylde, hvis der har været forvirring, og folk har troet, vi holdt åbent.

Mark Benzon, daglig leder, Club Stygge

Ifølge Mark Benzon er det en fejl, at opslaget blev lagt op, og han er ked af, at det kan få folk til at tro, at klubben holder åbent. Derfor er opslaget også fjernet igen:

- Jeg vil gerne undskylde, hvis der har været forvirring, og folk har troet, vi holdt åbent. Man vil altid gerne have, at folk ikke misforstår noget. Men jeg regner også med, at folk følger anbefalingerne, og holder sig indenfor, siger han.

Alle barer og værtshuse i Jomfru Ane Gade holder også lukket foreløbigt indtil 30. marts. Torsdag lød beskeden fra Henrik Foget Jensen, der er talsmand for Jomfru Ane Gades restauratører:

- Covid-19 er en stor fare for hele samfundet. Med 34 restauranter og tusindvis af glade gæster må vi derfor alle tage et medansvar. Jomfru Ane Gade lukker ned i dag, siger Henrik Foget Jensen, der selv er indehaver af baren Zwei Grosse Bier Bar.

Ligesom i resten af Danmark er usikkerheden stor omkring, hvad der kommer til at ske efter de næste to uger. På Stygge fylder uvisheden også, for det er begrænset, hvor længe natklubben kan klare at holde lukket:  

- Vi ved ikke, hvad vi gør, hvis det her fortsætter. Vi kan jo ikke holde lukket helt til november for eksempel, så vi håber virkelig, at der sker noget snart. Lige nu er der ikke meget medvind, det er bare en dårlig nyhed efter en anden, siger Mark Benzon, daglig leder hos Club Stygge.