Kasper Brix, indehaver af North Shore Surf. Arkivfoto. Foto: Mick Knive Anderson

Surfcafé lukker og hjælper i stedet SuperBrugsen

Et samarbejde med SuperBrugsen har været med til at sikre omsætning for den kriseramte iværksættervirksomhed North Shore Surf i Løkken.

Tidligt under coronakrisen lukkede surfcaféen i Løkken, North Shore Surf, helt ned for aktiviteten: 

- Vi var meget bevidste om at reducere smittespredningen og leve op til regeringens opfordring om ikke at forsamle sig. Vi kunne godt have forsøgt os med take away-kaffe eller take away-mad, men vi ønsker ikke at være årsag til, at 200 mennesker kommer det samme sted på en solskinsdag, siger Kasper Brix, ejer, North Shore Surf til virksomhedsguiden.dk

Virksomheden har otte fuldtidsansatte og næsten 45 ansatte på deltid, der primært hjælper i sommermånederne. 

Ny beskæftigelse under coronakrise

Kort efter lukningen kom et samarbejde i stand med Løkkens største dagligvarebutik, SuperBrugsen. For med langt flere handlende end normalt, betød det lange køer og mange mennesker på et sted. Derfor foreslog Kasper Brix et samarbejde. Han havde ledigt mandskab og en madvogn - så North Shore Surf kunne stå for vareudbringningen af varer til de handlende, der måtte ønske det. 

- Folk er sindssygt glade for, at de undgår at handle ind og ikke er tvunget til at komme et sted, hvor smitte kan opstå. Bestillingen foregår online, og kunderne kan lægge en besked om, hvor og hvornår de ønsker leveringen. For os betyder det beskæftigelse i en tid, hvor kerneforretningen er lukket. Og samtidig er vi glade for at bidrage til at stoppe smittekæder, siger Kasper Brix.

North Shore Surf kører nu hver dag cirka 250 kilometer over hele Nordjylland i tidsrummet 12-18. Der leveres varer til beboere i både Hjørring, Brønderslev og Hirtshals, samt til gæster i sommerhusområderne og til lokale i landområderne, der slipper for at køre til byen for at handle.