Seneste nyt:

Tusindvis af ledige vaccinetider i Nordjylland: - Få bestilt hurtigst muligt

Region Nordjylland ønsker, at folk hurtigst muligt får bestilt en tid til vaccination, så processen ikke bliver forsinket.

Hvis man ikke allerede har bestilt tid til en coronavaccine, så kan man med fordel skynde sig at bestille en netop nu. I hele landet er der nemlig flere tusinde ledige vaccinetider. I Region Nordjylland er der hele 60.000 ledige vaccinetider over de næste fire uger.

- Vi opfordrer folk til at gå ind og tjekke i e-boks, om man har modtaget en invitation. Har man det, så er det med hurtigst muligt at få bestilt en tid, så vi kan blive færdige med at vaccinere, siger Lene Linnemann (SF), 2. næstformand i regionsrådet.

De ledige tider kan forsinke hele vaccinationsprocessen, og derfor opfordrer landets regioner til, at alle indkaldte reserverer en tid snarest.

Årsagen til de mange ledige tider skyldes blandt andet statens storindkøb af overskydende Pfizer-vacciner fra Rumænien, som har fremskyndet vaccineplanen og gjort, at der altså nu er masser af ledige tider til vaccination.