01:21

Oplev: Klovn - The Final

Frank bliver 50 - og så går det hele galt.

Den danske komedie 'Klovn the Final' er den tredje og måske sidste film i trilogien om Frank Hvam og Casper Christensens pinlige udskejelser. I den nye film skal Frank fejre sin 50-års fødselsdag, og selvoptagetheden er steget ham til hovedet.

Men da Mia pludselig begynder at snakke om at ville skilles, må han tage en revurdering af sin situation. Først skal han en fødselsdags-smuttur med Casper til Island, men af uransagelige veje ender de to venner i Lars Hjortshøjs hus, hvor de bliver fanget, og Frank får pludselig mulighed for at se sit liv udefra.

Filmen har premiere den 30. januar i flere nordjyske biografer. Se mere HER.

Det sker også...

25. januar: Hans og Grethe på Aalborg Teater

Når børn sættes på prøver i eventyr kan de klare alt – selv en ond heks, der lokker med sukker og pandekager. Brdr. Grimms eventyr om Hans og Grete er en stærk og vidunderlig historie for børn om børn, der klarer selv de største prøvelser. Læs mere HER.

 

30. januar: Ellevilde Ella

Børnefilmen om Ella har premiere torsdag den 30. januar. Læs mere HER.

 

30. januar - 2. februar: Nørhalne viser kunst

Nørhalne Hallen danner igen rammen om en stor kunstudstilling med 65 kunstnere, fordelt på malerier, glas, keramik, porcelæn, smykker, skulpturer, sten, bronze og tekstil. Udstillingen åbnes officielt torsdag den 30/1 kl. 19.00. Læs mere HER.

 

31. januar: Alphabeat på Skråen

Det gendannede band fra Silkeborg spiller for en fyldt sal

 

Frem til 3. maj: Belonging på Vendsyssel Kunstmuseum

Udstillingen Belonging har fokus på temaet tilhørsforhold og ligger i tydelig forlængelse af Pernille Egeskovs eksisterende værkpraksis. Tilhørsforhold behandles i udstillingen i bred forstand; geografisk, til natur, til kultur, til sin familie, sin partner, sin krop, sit køn eller sin religion. Læs mere HER.