LIGE NU:

Nordjysk Fødevareoverskud modtager 10 ton mad fra DGI

DGI Landsstævnet 2017 har pakket sammen og forladt byen, men det betyder ikke, at alt er, som det plejer. Hos Nordjysk Fødevareoverskud har de modtaget svimlende mængder mad.

10 ton mad. Så meget var to biler ladet med, da de mandag kørte forbi Nordjysk Fødevareoverskud. Maden var tilovers fra DGI Landsstævnet 2017, og nu slipper den for at gå til spilde. 

- Det er jo helt vanvittigt så meget, der har været tilovers, lyder det fra Bente Schjødt, stifer af Nordjysk Fødevareoverskud, ovenpå den enorme madleverance. 

Bilerne var fyldt med mælk, yoghurt, brød, smør, ost og hamburgerryg. Normalt kommer en 30-40 udsatte borgere forbi og henter mad ved Nordjysk Fødevareoverskud, men på grund af den store leverance, må andre også godt kigge forbi. Således troppede 97 op og hentede mad mandag. 

- De tog hver især mellem 30-40 kilo mad med. Vi er cirka kommet af med halvdelen, det vil sige 5 ton mad, siger Bente Schjødt.

Med en så ekstraordinær stor portion mad opstod der pludselig problemer med at opbevare maden. Derfor var det ekstremt vigtigt, at de hurtigt fik afsat en masse mad, så det ikke skulle fordærve. 

- Vi kom så langt ned, at det hele kan komme på køl. Det var rigtig godt. Men vi har været nødt til at leje en container for at opbevare det hele. 

Resten af ugen kan den sidste mad afhentes. 

E45 3

Varetægtsfængslet efter knivstik på motorvej

Øland Kraftvarmeværk case

play Fjernvarmekunder i klemme: - Man regner jo ikke med, at varmen pludselig er væk

hund2

Badesæsonen er ovre: Inden poolen tømmes, får hundene lov til at tage sig en dukkert

Nrd.sundby knivstik 1

Knivstikkeri i Nørresundby: Varetægtsfængslet efter knivoverfald

E45 3

Varetægtsfængslet efter knivstik på motorvej

Øland Kraftvarmeværk case

play Fjernvarmekunder i klemme: - Man regner jo ikke med, at varmen pludselig er væk

Til forsiden

Til forsiden