LIGE NU:

Se afslutningsshowet fra Landsstævnet 2017

De mange landsstævne-deltagere blev søndag sendt hjem med et brag af et afslutningsshow.

Efter fire dage fyldt med gymnastik og alle mulige andre former for aktiviteter har DGI Landsstævnet 2017 nu takket af for denne gang. Søndag eftermiddag tog de i alt 25.127 deltagere hjem efter et stort afslutningsshow på Aalborg Stadion.

Du kan se hele showet lige her: 

Det store afslutningsshow til DGI Landsstævne i Aalborg.

Showet indeholder elementer fra de mange forskellige idrætter, der har deltaget i dette års landsstævne. Desuden byder showet på taler fra blandt andet DGI’s næstformand:

- Landsstævnet har vist, at dansk idræt har stærke og livskraftige rødder. At dansk idræt er dynamisk og levende - at nye aktiviteter hele tiden finder plads, sagde DGI's næstformand Birgitte Nielsen.

DGI Landsstævnet 2017 har været en blandet landhandel, hvad angår vejret. Først så det noget kedeligt og vådt ud, og flere aktiviteter måtte sågar aflyses på grund af det vilde regnvejr. Men efter den våde start fik landsstævnet taget revance og solen brød gennem skyerne. Lørdag strålede den ligefrem, og det skabte menneskemylder og travlhed i det rekreative område ved Vestre Fjordpark.

Siden landsstævnet startede den 29. juni har mere end 1000 forsøgt sig i kano og kajak, mens 1200 har prøvet kræfter med kystlivredning. 

Samlet set bød DGI Landsstævnet 2017 på over 25 idrætter og 400 aktiviteter. Mere end 5000 frivillige har hjulpet til under de i alt fire dage, landsstævnet har varet.

Fra Nordjyllands Politi har meldingen været, at alt er gået overraskende godt taget i betragtning, at så mange tusinde mennesker har været samlet samme sted. Kun de mange trafikanter har voldt lidt problemer. 

Samaritter ved landsstævnets aktiviteter har måtte tage sig af omkring 350 skader – heriblandt også en del vabler.

Næste landsstævne finder sted i Svendborg i 2021.

Syv "fun-facts" om stævnet 

 

 

E45 3

Varetægtsfængslet efter knivstik på motorvej

Øland Kraftvarmeværk case

play Fjernvarmekunder i klemme: - Man regner jo ikke med, at varmen pludselig er væk

hund2

Badesæsonen er ovre: Inden poolen tømmes, får hundene lov til at tage sig en dukkert

Nrd.sundby knivstik 1

Knivstikkeri i Nørresundby: Varetægtsfængslet efter knivoverfald

E45 3

Varetægtsfængslet efter knivstik på motorvej

Øland Kraftvarmeværk case

play Fjernvarmekunder i klemme: - Man regner jo ikke med, at varmen pludselig er væk

Til forsiden

Til forsiden