Alle ryttere på nordjysk hold udgik af DM-cykelløb

Det nordjyske cykelhold Team Sparekassen Danmark Aalborg havde en dårlig dag på det rullende kontor, da der søndag blev kørt linjeløb ved DM i landevejscykling.

Der var 10 ryttere i Team Sparekassen Danmark Aalborg-trikot til start, da Aalborg søndag lagde asfalt til herrernes linjeløb ved DM i landevejscykling.

Men ingen af de 10 ryttere fra det nordjyske hold krydsede målstregen efter 211 kilometer. De udgik nemlig alle undervejs.

- Vi vidste godt på forhånd, at det ville blive et hårdt løb - især mod de professionelle ryttere og de danske kontinental-hold. Og vi må bare indrømme, at vi ikke havde dagen i dag, siger sportsdirektør Mads Hardahl fra Team Sparekassen Danmark Aalborg.

Det var ikke kun det nordjyske cykelhold, der missede muligheden for at vise sig frem foran hjemmepublikummet på vejene i og omkring Aalborg.

- Jeg tror ikke, der var en eneste nordjysk rytter, der gennemførte DM-løbet. Det er nok den sørgelig sandhed, siger Mads Hardahl.

Overraskende vinder

Herrernes linjeløb blev overraskende vundet af Trek-Segafredo-rytteren Alexander Kamp, der var i udbrud det meste af løbet. Han kørte i mål 14 sekunder før sin holdkammerat Mads Pedersen, der tog en sølvmedalje som optakt til næste uges Tour de France, hvor han er en af de danske profiler.

Rytterne fra Team Sparekassen Danmark Aalborg kan hvile ud efter DM-ugen og følge Tour de France hjemme foran tv-skærmen eller langs vejsiden, når løbet begynder i Danmark på fredag. De skal nemlig ikke køre løb igen lige foreløbig.

- Nu venter der rytterne en lille sommerpause, og så begynder vi at træne op til efterårssæsonen, siger sportsdirektøren.


Seneste nyt

fra Nordjylland