Club Red Light i Jomfru Ane Gade i Aalborg er torsdag formiddag blevet ransaget af politiet. Også stripklubben Paradise Girls har fået besøg af ordensmagten. Foto: Robert Bedsted

Nordjyllands Politi ransager stripklubber

Ransagningen kommer på baggrund af at TV2 Nord har dokumenteret, at dansere på stripklubberne åbenlyst sælger sex.

Nordjyllands Politi har torsdag formiddag foretaget en ransagning af stripklubberne Paradise Girls og Club Red Light i Jomfru Ane Gade i Aalborg.

00:47 Luk video

Ransagningen gik i gang klokken 10. Fem politifolk deltog, hvor to af dem gik ind på Paradise Girls mens de andre tre ransagede Club Red Light.

  Foto: Robert Bedsted

Ransagningen kommer samme dag, som TV2 Nord, på baggrund af en dommerkendelse, er blevet pålagt at udlevere råmateriale med skjulte optagelser fra stripklubberne til politiet.

Læs også Dommerkendelse: TV2 Nord pålagt at udlevere råmateriale

TV2 Nord har den seneste uge kunnet dokumentere, at stripperne på de to stripklubber også forsøger at sælge seksuelle ydelser til kunderne.

HVAD ER RUFFERI?

Straffelovens § 233:

 

Den, der driver virksomhed med, at en anden mod betaling eller løfte om betaling har seksuelt forhold til en kunde, straffes for rufferi med fængsel indtil 4 år.

 

Stk. 2. Den, der i øvrigt udnytter, at en anden erhvervsmæssigt mod betaling eller løfte om betaling har seksuelt forhold til en kunde, straffes med bøde eller fængsel indtil 3 år. Det samme gælder den, der fremmer, at en anden mod betaling eller løfte om betaling har seksuelt forhold til en kunde, ved for vindings skyld eller i oftere gentagne tilfælde at optræde som mellemmand.

 

Stk. 3. Den, der udlejer værelse i hotel til brug for, at en anden erhvervsmæssigt mod betaling eller løfte om betaling har seksuelt forhold til en kunde, straffes med bøde eller fængsel indtil 1 år.

Se mere

Prostitution er ikke ulovligt i sig selv, men det er det, hvis bagmænd tjener penge på kvindernes salg af sex. TV2 Nord har vist, hvordan stripklubberne bruger forskellige dankortterminaler til drikkevarer og andre til lapdance, der foregår i et aflukket område på baren. Kvinden der tilbyder sex vil på samme måde have betaling på en ”machine” – altså en dankortterminal.