Det var her på Lindegårdsvej, at den 49-årige blev stukket ihjel og fundet i en kælderskakt. To mænd på henholdsvis 40 og 57 år er sigtet og varetægtsfængslet i sagen. En 38-årig kvinde er løsladt efter et grundlovsforhør i går, mandag, men fortsat sigtet. Foto: Kanal Frederikshavn

40-årig mand varetægtsfængslet sigtet for knivdrab

Den 40-årig mand, der tirsdag eftermiddag var fremstillet for grundlovsforhør, skal nu varetægtsfængsles i fire uger, sigtet for knivdrab på en 49-årig mand.

En 40-årig man skal efter endt grundlovsforhør ved Retten i Hjørring varetægtsfængsles i fire uger, sigtet for at have stukket en 49-årig mand ihjel. Han nægter sig fortsat skyldig.

Læs også 57-årig mand varetægtsfængslet efter knivdrab - 40-årig eftersøgt anholdt

I følge politiet opsøgte den 49-årige den 40-årige på en adresse på Lindegårdsvej i Frederikshavn søndag aften. Her opholdte den 40-årige sig i selskab med en 57-årig mand og en 38-årig kvinde. 

Der opstod tumult i mellem de fire, der alle kendte hinanden fra narkomiljøet i Frederikshavn, og den 49-årige flygtede op i en opgang på en anden adresse på Lindegårdsvej. Politiet fandt ham stukket ihjel i en kælderskakt i opgangen samme aften. 

Efterfølgende er den 57-årige mand også varetægtsfængslet, mens den 38-årige kvinde er løsladt, men fortsat sigtet i sagen.