Foto: Arkiv

48-årig mand kastede Klorin i hovedet på 34-årig

Uoverensstemmelser førte til, at en 48-årig mand kastede Klorin i ansigtet på en 34-årig. Den 48-årige blev kort efter anholdt.

To mænd på henholdsvis 48 og 34 år kom onsdag aften kort efter klokken 19 op og skændes på Lodsgade i Frederikshavn, ud for Tordenskjoldskroen.

Hvad årsagen til de to mænds uoverensstemmelse var, ved Nordjyllands Politi endnu ikke, men det ligger fast at skænderiet mellem de to endte ud med, at den 48-årige kastede Klorin i ansigtet på den 34-årige mand.

- Det får han i øjnene, og han er efterfølgende blevet kørt til sygehuset, hvor han bliver behandlet og hvor man vurderer hans skader, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Bruno Brix.

Den 48-årige, der kastede væsken i ansigtet på den 34-årige blev efter episoden anholdt. Han er nu sigtet på vold, og skal onsdag aften afhøres om episoden, ligesom eventuelle vidneforklaringer skal indhentes.

- Og så skal juristerne torsdag formiddag vurdere, om der er grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør, siger vagtchefen.