02:34

Vendsyssel Elite Badminton bliver kraftigt forstærket, når de tidligere All England-mestre og OL-medaljevindere Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl stiller op for klubben i den kommende sæson.

Badmintonstjerner skal spille Vendsyssel i DM-finalen

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er ikke kun kommet til Vendsyssel for hyggens skyld. Ifølge klubbens formand, skal de to erfarne profiler gerne spille klubben frem til DM-finalen.

Hos Vendsyssel Elite Badminton vil man så gerne spille sig i DM-finalen.

Og i den kommende sæson har man på papiret endnu bedre mulighed for det, takket være to prominente tilføjelser til holdkortet.

Torsdag blev Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl præsenteret som nye spillere i klubben - og de to tidligere All England-mestre er mere end bare kendte navne, der skal tiltrække tilskuere og sponsorer.

- Vi skal jo bare i den finale, som vi har været tæt på tre år i træk. Og Kamilla og Christinna kommer ikke bare herop, for at hæve en check, det er helt sikkert, siger Jan R. Jensen, formand for Vendsyssel Elite Badminton.

Klubformanden erkender, at der med tilføjelsen af to spillere med en årrække i verdenseliten også er skruet markant op for det sportslige budget.

- Vi har løftet vores budget med 50 procent. Det er ikke nogen hemmelighed. Men det synes jeg også, at de er det værd - hver eneste krone, siger Jan R. Jensen til TV2 Nord.

Tæt på målet

Både hos formand og den nyindkøbte duo bliver der drømt finaledrømme om den kommende sæson, selvom man af gode grunde endnu ikke ved, hvad konkurrenterne kommer med. Men Vendsyssel var allerede inden de nye forstærkninger tæt på at nå målet.

I denne sæson nåede blev DM-semifinalerne dog endnu engang endestationen for gulddrømmene. Her sendte grundspilsvinderne fra Greve Vendsyssel ud med en sejr på 4-2.

- Det er måske lidt fejt at sige, men vi håbede faktisk lidt, at Vendsyssel ikke kom i finalen i år, så vi måske kunne blive dem, der kunne hjælpe dem i finalen, siger Kamilla Rytter Juhl med et smil.

Vendsyssel Elite Badminton spiller første ligakamp med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl på holdkortet i starten af september.

Læs også Transferscoop: Vendsyssel sikrer sig nordjyske badmintonstjerner