Bevar Norskov-gruppe vokser eksplosivt efter TV2 Nord-indslag

02:46

Over 4000 medlemmer af facebookgruppen "Bevar Norskov" kæmper for at få serien tilbage på TV2.

På Facebook kræver seerne Norskov serien tilbage på skærmen Foto: TV2

1 af 2

Siden TV2 Nord onsdag fortalte om den bevægelse, der på Facebook kæmper for at få Norskov tilbage på skærmen er gruppen vokset fra omkring 4000 til over 6000 medlemmer.

Med slagordene "Norskov har ikke tænkt sig at lægge sig til at dø" kæmper Hanne Rydal Thomsen for at få TV 2-serien tilbage på danskernes TV-skærme.

Serien om betjenten Tom Noack, der vender tilbage til den fiktive nordjyske by Norskov løb over skærmen fra september til november 2015 og blev i gennemsnit set af 634.000 danskere pr afsnit.

Den succes var ikke stor nok for TV 2, og derfor blev stikket trukket på serien - til stor utilfredshed for de mange, der nu engang så med, og som savner en egentlig afslutning på politidramaet.

Hanne Rydal Thomsen kæmper på Facebook for at få genoplivet serien, og onsdag fortalte TV2 Nord i Nordjylland LIVE om hendes kamp. Gruppen Bevar Norskov havde på det tidspunkt omkring 4000 medlemmer, men nu - 12 timer efter udsendelen på TV2 Nord er gruppen vokset med cirka 50 procent til over 6000 medlemmer.

TV2 Nord delte på vores Facebook-side artiklen om Hannes kamp, og også her blev den taget rigtig godt imod. Lige i underkanten af 5000 virtuelle tommelfingre er blevet sendt i retning af Hanne og over 400 har kommenteret artiklen.

De skriver blandt andet:

"Kunne godt lide serien og syntes at vi fortjener en ordentlig slutning. Jeg har specielt nydt at kunne gå ind på TV2 Play og se udsendelserne. Faktisk er det første danske serie som TV har lavet undertekster på i TV2 Play, til stor glæde for os der mangler hørelse."

"Meget gerne, mangler en afslutning!!! Hvad med at lave en " film istedet for 10 afsnit, og hvor vi får en slutning! Det må da blive billigere og alle er glade"

"Man kan da ikk bare parkere den her. Norskov er jo en fantastisk serie. Nem og lige til, og noget man kan forholde sig til. Og så er den neget realistisk ik alt overdramatisk en rigtig god historie som i det mindste fortjener en ordentlig afslutning... Håber virkelig man vil tage den op igen."

"Det er dejlig fjernsyn. Historien er fantastisk, og handler om det stille liv, og de dybe vande. Det fangede mig. Er nemlig ikke til den åbenlyse vold, der smækkes i synet på en når man tænder tv,et. Det er skuespil, og den stille humor, der kendetegner Nordjylland."

Se endnu flere kommentarer her:

 

Forsiden lige nu