LIGE NU:

Chapman siger farvel til White Hawks

Den 21-årige forward Christian Chapman stopper i Frederikshavn White Hawks for at hellige sig en civil karriere.

Frederikshavn White Hawks kommer til at have Christian Chapman på isen i den kommende sæson. Den 21-årige forward kan ikke få sin civile karriere til at hænge sammen med at spille ishockey på eliteniveau, og efter mere end 200 kampe for White Hawks i den bedste danske række er hans tid i klubben forbi.

- Det er meget svært at kombinere fuldtidsarbejde og hockey. Det hænger desværre ikke sammen. Jeg har i hvert fald ikke lyst til det, siger Christian Chapman til Kanal Frederikshavn om baggrunden for sit farvel.

Den 21-årige frederikshavner, som er søn af den afdøde klublegende Craig Chapman, har fået job i Aalborg, og han mener ikke, at tiden rækker til både at arbejde i Aalborg og at spille ishockey i Metal Ligaen.

- Der var desværre ingen virksomheder i Frederikshavn, der kunne tilbyde et arbejde, som jeg kan kombinere med hockey, siger Christian Chapman.

Christian Chapman har vist lovende takter i sin tid i White Hawks, men han har aldrig fået sit helt store gennembrud for klubben. Det blev i alt til 21 point i 202 ligakampe for den nordjyske klub, som Chapman har spillet for i hele sin karriere.

Selvom han nu siger farvel til ishockey på højeste plan, er Christian Chapman ikke klar til at lægge skøjterne på hylden. Han håber derfor, at han kan finde tid til at spille på lidt lavere niveau i landets næstbedste række.

brønderslev 1

play Varetægtsfængslet i surrogat: Mand sigtet for at have slået sin mor ihjel

Blå blink

21-årig anholdt - havde økse liggende i bilen

Frederik Kjettrup, DM i slagsspil, golf 300721

play Nordjysk golftalent satte banerekord til DM

Cykler på genbrugsplads Over Kæret

play Ny ballade hos Aalborg Renovation

brønderslev 1

play Varetægtsfængslet i surrogat: Mand sigtet for at have slået sin mor ihjel

Blå blink

21-årig anholdt - havde økse liggende i bilen

Til forsiden

Til forsiden