Direktør er fortid på Sæby Fiskeindustri

Fiskevirksomheden Sæby Fiskeindustri har efter gensidig aftale stoppet samarbejdet med direktør Henrik Mikkelsen.

Den omstridte fiskevirksomhed Sæby Fiskeindustri siger farvel til administrerende direktør Henrik Mikkelsen. Parterne har efter gensidig aftale valgt at afbryde samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

Det oplyser Sæby Fiskeindustris bestyrelsesformand Hans Jørgen Kaptain til TV2 Nord.

- Vi er i fællesskab blevet enige om at gøre det, vi mener, er bedst for virksomheden. Derfor har vi indgået en gensidig fratrædelsesaftale med Henrik Mikkelsen, siger Hans Jørgen Kaptain.

Bestyrelsesformanden oplyser, at fratrædelsesaftalen blev indgået i onsdags, og at medarbejderne blev orienteret torsdag. Fredag bliver arbejdet med at finde en ny direktør indledt, og indtil det arbejde er afsluttet, vil økonomidirektør Kurt Kiil have det overordnede ansvar for at lede virksomheden.

Læs også Strejken er slut: Fiskerimedarbejdere genoptager arbejdet

Sæby Fiskeindustri var for et par uger siden ramt af strejke. Medarbejderne nedlagde 3. august arbejdet grundet utilfredshed med ledelsen, og produktionsbåndene rullede først igen 8. august.

Hans Jørgen Kaptain ønsker ikke at kommentere på, om medarbejdernes utilfredshed har haft indflydelse på Henrik Mikkelsens fratrædelse.