Dobbelt DM-guld til Frederikshavn Blackhawks

Lørdag blev både dame- og herreholdet i Frederikshavn danske mestre i floorball.

Det var noget af en floorball-triumf, da både dame- og herreholdet i Frederikshavn Blackhawks lørdag vandt guld til DM-finalerne i Ringsted.

Først vandt de nordjyske damer over AaB med resultatet 5-4, mens herrerne lørdag aften slog Benløse 6-3.

Damernes kamp var tæt. Blackhawks lagde stærkt ud i første periode og tog føringen 3-0, men det hentede AaB hurtigt og gjorde det til 3-3.

I anden periode bragte høgene sig foran 4-3, mens de i tredje periode udvidede føringen til 5-3. AaB reducerede kun med et enkelt mål, og dermed endte kampen 5-4.

Det er første gang i fire år, at Blackhawks damerne vinder DM-guld.

Herrernes kamp var ikke lige så tæt en affære, som kvindernes.

De kom foran 1-0 i første periode, mens Benløse i anden periode udlignede til 1-1, men takket været Anders Kjær i Blackhawks-målet blev mange af sjællændernes chancer ikke forløst.

På lidt over et minut lykkedes det nordjyderne at score to mål, og anden periode endte 4-1.

I tredje periode reducerede Benløse hurtigt og gjorde det først til 2-4 og derefter 3-4.

Men til stor glæde for de omkring 150 Blackhawks-fans, som var rejst med, scorede høgene igen. Og med blot syv minutter tilbage lavede Blackhaws kampens sidste mål, og gjorde resultatet til 6-3.

Det var herrernes første DM-finale siden fusionen mellem Bulldogs og Outlaws. Frederikshavns seneste guldmedalje var i 2007, hvor Bulldogs triumferede.