Seneste nyt:

Eftersøgt anholdt: Sættes i forbindelse med 39-årigs forsvinden

Mandag aften har Nordjyllands Politi anholdt en 52-årig mand, der er mistænkt for at have noget at gøre med en anden mands forsvinden.

Et nyt kapitel har nu føjet sig til historien om den forsvundne Eddie Karl-Johan Christensen, der for en uge siden blev meldt savnet og efterlyst.

Mandag aften omkring klokken 19.30 anholdte Nordjyllands Politi den tredje person, der er sat i forbindelse med den 39-åriges forsvinden. Manden blev anholdt i Frederikshavn.

Der er tale om en 52-årig svensk mand, der har været efterlyst internationalt i forbindelse med efterforskningen. Det bekræfter Poul Fastergaard, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Han kan ikke fortælle yderligere om anholdelsen, andet end at manden nu skal fremstilles i et grundlovsforhør. Vagtchefen kan heller ikke sige hvad sigtelsen komme til at lyde på.

Fredag aften blev et ægtepar på 46 og 45 år ligeledes varetægtsfængslet i sagen efter et 9 timer langt grundlovsforhør. Kvinden, der er svensk statsborger og hendes engelsktalende mand, accepterede den fire uger lange varetægtsfængsling.

Ved samme grundlovsforhør blev den nu anholdte 52-årige svenske mand varetægtsfængslet in absentia, men han skal altså nu fremstilles igen.