Foto: TV2 Sport

Et minut fra triumfen: Frederikshavn White Hawks smider pokal-guld på gulvet

Frederikshavn White Hawks lignede længe vinderen af pokalturneringen i ishockey, men i løbet af det sidste minut gik det galt.

Frederikshavn White Hawks gik lørdag eftermiddag på isen som underdogs, da de i pokalfinalen i Metal-Cup skulle møde Metal-Ligaens nummer et fra Rungsted Seier Capital. 

Efter en målløs første periode havde Frederikshavn White Hawks nogle gyldne sekunder i slutnigen af anden periode, hvor de indenfor et halvt minut bragte sig foran med 2-0. 

Først var det Kristian Jensen, der gjorde det til 1-0. Bare 18 sekunder senere var Cam Spiro på pletten med sin scoring til 2-0. 

Den stilling holdt til anden periodes afslutning. I tredje periode kom Rungsted Seier Capital fra land som lyn og torden, og allerede efter 1 minut reducerede Rungsted til 2-1. 

Læs også Dale Mitchell og Galansky sender White Hawks i Final 4-finale

Alligevel virkede Frederikshavn White Hawks til at være i kontrol, mens tiden løb af uret, og det så længe ud til, at White Hawks kunne fejre deres første guldmedaljer i 17 år.

Men med et minut tilbage gik det helt, helt galt. 

Med 57 sekunder tilbage af opgøret udlignede Rungsted til 2-2, og 21 sekunder senere nettede de for tredje gang, og comebacket var dermed en realitet. 

Det nåede White Hawks ikke at komme tilbage fra, og de måtte derfor skøjte i omklædningsrummet med sølvmedaljer om halsen. 

01:46

Frederikshavn White Hawks måtte lørdag eftermiddag nøjes med sølvmedaljer i Metal Cuppen i ishockey.

Luk video

Læs også Se alle billederne: Snemænd dukker op i hele Nordjylland