For femte gang i streg: White Hawks skøjter af isen som tabere

Frederikshavn White Hawks led tirsdag aften femte nederlag i streg, da de på hjemmebane tabte med 1-4 til SønderjyskE.

Julen og nytåret har ikke været fyldt med gaver for spillerne fra Frederikshavn White Hawks. Sidst holdet sejrede var 11. december, og stimen med nederlag fortsatte tirsdag aften. Da havde høgene fra Nordjylland besøg af SønderjyskE, og det blev nok engang til et nederlag.

1-4 lød slutcifrene, da spillerne skøjtede af isen for sidste gang. SønderjyskE scorede én gang i hver af de første to perioder og kunne dermed gå ind til tredje periode med en føring på 0-2.

Kort inde i tredje periode gjorde de det så til 0-3. I powerplay formåeden White Hawks at score til 1-3, da  Den føring fik frederikshavnerne reduceret, da 23-årige Mads Larsen scorede.

Det store comeback udeblev dog, og inden hornet brølede kampen til ende, nåede SønderjyskE at score til 1-4.

Frederikshavn White Hawks ligger efter kampen på Metal Ligaens fjerdeplads. Her har de fem point op til Aalborg Pirates, der ligger på tredjepladsen.

Næste gang White Hawks skal i kamp er fredag den 11/1, hvor skal en spille mod Rungsted, der lige nu ligger på Metal Ligaens førsteplads.