Frederikshavn White Hawks på tidlig sommerferie

Det var næsten som om, isen smeltede under White Hawks spillere, og de kom aldrig tilbage efter den chockstart.

Hvis man før sæsonen i Metal Ligaen i ishockey havde spået, at Frederikshavn White Hawks skulle ud i seks kvartfinalekampe mod guldfavoritterne fra Herning Blue Fox, ville man nok være blevet hånet. 

Men med en både 4-1 sejr og 4-3 sejr har White Hawks virkelig budt mesterholdet op til en isdans af de helt store. 

Tirsdag aften døde spilleren fra White Hawks med skøjterne på, mens Herning kunne rejse hjem med en 5-0-sejr, der blev grundlagt allerede efter 48 sekunder, da pucken lå bag hjemmeholdets målmand. 

Det var næsten som om, isen smeltede under White Hawks spillere, og de kom aldrig tilbage efter den chokstart. Herning Blue Fox kunne uden anstrengelse køre sejren hjem, og dermed kan spillerne fra Frederikshavn White Hawks tage på sommerferie. Turneringen er slut.

Sæsonens højdepunkt

Dog skal der lyde en kæmpe ros til Frederikshavn White Hawks. De har været slutspillets store positive overraskelse, og især hjemmekampen med 2.000 tilskure og en 4-1 sejr har været sæsonens højdepunkt. 

Stor ros til træner Per “Pelle“ Hånberg for at få det optimale ud af spillertruppen, som bl.a. bød på en debut til den kun 15-årige Mads Klyvø, der er så stor et talent, at han allerede til sommer flytter til Sverige for at dygtiggøre sig.

Kvartfinalen blev dog endestationen, selvom mange sikkert havde håbet på en semifinale mellem Aalborg og Frederikshavn.

Efter kampen talte vi med anfører Rasmus Søndergaard. 

Skæbnesvanger kamp venter

Det andet nordjyske ishockeymandskab, Aalborg Pirates, spillede i aften kvartfinale på udebane mod Rungsted og den kamp sluttede 4-2 til Rungsted.

Det resultat betyder, at der venter en ny kamp fredag i Aalborgs lejr, hvor de skal ud i en syvende og afgørende kamp.


Seneste nyt

fra Nordjylland