Arkiv. Foto: Andrew Redington / Ritzau Scanpix

Frederikshavner ude af golfturnering efter mareridtsrunder

Den 27-årige nordjyske golfspiller Lucas Bjerregaard klarede ikke cuttet til US Open og er ude af turneringen efter de indledende runder.

Det blev en kort fornøjelse for den 27-årige frederikhavnske golfspiller Lucas Bjerregaard, der fredag spillede med til første og anden runde ved majorturneringen US Open, der i år bliver afholdt på Pebble Beach-banen i Californien.

Efter to dårlige runder fredag ender nordjyden 13 slag over par og ligger langt nede på scoreboardet. Cutgrænsen for at komme videre til finalerne lå ved to slag over par, og derfor er Lucas Bjerregaard nu ude af US Open.

Den 27-årige golfspiller lagde ud med lidt af en mareridtsrunde, da han i første spillerunde gik ni slag over par og samlet måtte bruge 80 slag på Pebble Beach. 

Det gav ham en delt fjerdesidsteplads som nummer 149. 

Runden startede ellers fint for Lucas Bjerregaard, der efter de første ti huller lå i par. Med bogeys på de efterfølgende to huller og endnu en på 17. hul lignede det en dag i tre over par.

Men på hul 18 gik det grueligt galt for nordjyden, der brugte 11 slag på et par 5-hul og sendte kuglen i vandet

I anden runde havde frederikshavneren fortsat svært ved at få styr på sit spil og gik fire slag over banens par på 71 slag. De to runder gav ham derved en total score på 13 slag over par. 

Thorbjørn Olesen, som var den eneste anden dansker med til turneringen, er også ude efter de indledende runder, da han sluttede med en samlet score på seks slag over par. 

Gary Woodland fra USA har indtil videre lagt sig i spidsen med ni slag under par.