00:23

Guld-Haralds medaljer stjålet - Dusør udloves

50 medaljer fra Harald Nielsens karriere er blevet stjålet fra en udstilling i Arena Nord. Nu udloves dusør på 5.000 kroner

De seneste to år har pokaler, medaljer og andre genstande fra fodboldspilleren Harald Nielsens karriere prydet foyeren i Arena Nord i Frederikshavn.

Men nu er samlingen blevet fattigere. En indsats med 50 af Guld-Haralds medaljer er blevet stjålet fra en glasmontre.

- Det er dødirriterende, at man ikke kan få lov at have sine ting i fred, siger Per Malmberg, der er direktør i Arena Nord.

Han fortæller at Harald Nielsens enke, Rudi Nielsen, også er utroligt ked af tyveriet, da medaljerne har stor affektionsværdi for familien.

Det er indsatsen med medaljer bagerst i montren, der er blevet stjålet. Foto: Arena Nord

Ingen tegn på indbrud

Det var en mand, der var i færd med at læsse varer ind til håndboldstævnet Rødspætte Cup, der bemærkede, at der manglede noget i glasmontren mandag den 15. april.

- Vores formodning er, at medaljerne er blevet stjålet i weekenden inden. Der er ikke nogen tegn på indbrud, så enten har montren ikke været forsvarligt låst, eller også er der en, der har haft tid til at dirke låsen op, fortæller Per Malmberg.

Tyveriet er anmeldt til politiet, og Arena Nord udlover en dusør på 5.000 kroner til dem, der kan komme med oplysninger, der kan skaffe medaljerne tilbage.

Læs også Politiet beder om hjælp til at identificere røver