Guld-Haralds nordjyske millionvilla sat til salg

Foto: Home Frederikshavn

Den afdøde fodboldstjerne Harald Nielsens villa i Nielstrup nord for Frederikshavn er blevet sat til salg. Landstedet er udbudt til en pris lige under to millioner kroner.

Interesserede købere får nu mulighed for at få fingrene i fodboldhelten Harald Nielsens landsted i Nielstrup nord for Frederikshavn. Den afdøde fodboldstjernes hustru har sat parrets idylliske bolig i Nordjylland til salg.

Det skriver Boliga.dk.

Harald Nielsen, som havde tilnavnet Guld-Harald, gik bort 11. august 2015. Siden da har hans hustru Rudi Nielsen, der blev kendt i rollen som Mie i "Far til Fire"-filmene, stået som eneejer af den 306 kvadratmeter store bolig.

Parret forsøgte også at sælge ejendommen i 2014, og nu er den kommet til salg igen. Denne gang til en pris, der er 1,8 millioner kroner lavere end sidst. Landstedet er nu udbudt til en pris på 1.995.000 kroner.

Læs også Guld-Harald fik sin plads i Frederikshavn

Der er tale om en landejendom, som ud over den over 300 kvadratmeter store bolig også byder på en lagerhal på 588 kvadratmeter, en staldbygning på 100 kvadratmeter og en grund på hele 54.740 kvadratmeter.

Harald og Rudi Nielsen boede ikke fast i den nordjyske bolig. Ifølge Boliga.dk har de i mange år været ejere af en adresse i det eksklusive Klampenborg i Nordsjælland, hvor Rudi Nielsen fortsat er bosat i en ejendom nær Dyrehaven.

Se landejendommen i Nielstrup her

Forsiden lige nu