Klubikon er gået bort - blev kun 52 år

Peter Glad, der var et klubikon i Frederikshavn IK og Frederikshavn White Hawks, døde tirsdag i en alder af 52 år.

Ishockeyen i Frederikshavn mistede tirsdag et af sine ikoner, da Peter Glad afgik ved døden kun 52 år gammel.

Frederikshavn White Hawks har offentliggjort dødsfaldet på sin hjemmeside, hvor klubbens direktør René Jørgensen har skrevet mindeord om Peter Glad, som nærmest nåede at bestride alle roller i den nordjyske klub.

- Vores kære ven er ikke længere hos os. Det er med umådelig stor sorg og tristhed, at vi har modtaget beskeden om, at Peter Glad er afgået ved døden tirsdag 22. november, skriver klubben.

Først en skideballe - så et smil

Peter Glads tid i frederikshavnsk ishockey begyndte som ungdomsspiller i Frederikshavn IK. Han var i 1988/89-sæsonen en del af førsteholdet, da Frederikshavn vandt det danske mesterskab i ishockey.

Efter tiden på isen tilbragte han en række sæsoner på bænken som assistenttræner for Frederikshavn White Hawks og som træner for klubbens U20-hold.

- I de sidste 20 år var han udstyrsansvarlig for Frederikshavn White Hawks. Peter styrede lageret med hård hånd, som kun han kunne gøre. Først en skideballe efterfulgt af et smil og ordene: Lad os se på det, min ven, skriver direktør René Jørgensen.

- For ishockeyen i Frederikshavn er dette et stort tab, men intet imod det tab, som Peters familie må bære. Vores tanker og dybe medfølelse går til Peters familie. Æret være Peter Glads minde, lyder det slutteligt i klubbens mindeord.


Seneste nyt

fra Nordjylland