Køkken i kælderlejlighed i Frederikshavn udbrændt

Køkkenet i kælderlejligheden i Skippergade i Frederikshavn udbrændte, men ilden bredte sig ikke til de øvrige lejligheder i den tre-etagers ejendom. Foto: Per Frank Paulsen (Arkivfoto)

Lejlighedens mandlige beboer kørt på skadestuen til tjek for røgforgiftning.

Et køkken i en kælderlejlighed i Skippergade i Frederikshavn udbrændte lørdag over middag, og lejlighedens mandlige beboer er kørt på skadestuen til tjek for røgforgiftning.

De øvrige lejligheder i den tre-etagers ejendom skal nu luftes grundigt ud, men er ellers ikke påvirket af branden, og ingen øvrige beboere er kommet tilskade ved branden.

- Branden er opstået i køkkenet, som er udbrændt, og resten af kælderlejligheden er voldsomt sod- og røgskadet. Lejlighedens mandlige beboer kom ud af lejligheden, og han betragtes ikke som tilskadekommet, men han blev alligevel sendt til tjek for røgforgiftning, fortæller indsatsleder Jørgen W. Pedersen fra Nordjyllands Beredeskab i Frederikshavn.

Indsatslederen forklarer, at branden er isoleret kælderen og ikke har bredt sig til de øvrige lejligheder i ejendommen. Seks mand fra Nordjyllands Beredskab i Frederikshavn deltog i slukningen af branden i Skippergade.

Årsagen til branden kendes endnu ikke.

 

Forsiden lige nu