'Kunderne skal bare kontakte mig': Nu taler berygtet tatovør, som gik under jorden

Der er en ganske særlig årsag til kunderne i Sæby ikke har kunnet indløse deres gavekort.

Interviewet, som artiklen er baseret på, er lavet i samarbejde med TV2 Østjylland.

I en sag om ubrugelige gavekort, flyverskjul og ingen mulighed for at komme i kontakt med tatovøren, som havde udstedt dem, står en omstridt tatovør med base i blandt andet Sæby endelig frem.

Det sker på en afsidesliggende parkeringsplads i Nordjylland - uden at vise ansigt.

Navnet på svindleren er Safia-Jasmin Saidana Kristensen, der var den daværende ejer af CrazyCouple Ink & Beauty i Sæby.

Se interviewet længere nede i artiklen. 

Vil ikke give kontanter

Efter flere forgæves forsøg på at få ejeren i tale, forklarer Safia-Jasmin Saidana Kristensen hvorfor en lang række kunder pludselig blev mødt af en lukket butik og ingen kontakt fra hende.

Historien kort fortalt

En stribe kunder fra Sæby gik i medierne og anmeldte senere tatovør Safia-Jasmin Saidana Kristensen, da de stod med gavekort for tusindevis af kroner, der ikke kunne indløses, da butikken pludselig var lukket. Samtidig var ejeren ikke mulig at komme i kontakt med.

Kunderne havde købt en masse gavekort, da butikken som åbningstilbud havde kørt med, at man fik dobbelt værdi af det beløb, man købte gavekort for.

Senere kom det frem, at selvsamme tatovør også havde et rygte i en anden jysk by nemlig Randers, hvor der ligeledes stod kunder med ubrugelige gavekort, halvfærdige tatoveringer og ingen mulighed for at komme i kontakt med tatovøren.

TV2 Nord var tilbage i decmber 2022 i kontakt med Safia-Jasmin Saidana Kristensen, som dog ikke ønskede at udtale sig. I hvert fald smækkede hun døren i overfor TV2 Nords reporter i Sæby dengang. 

Efterfølgende har TV2 Østjylland også forgæves forsøgt at få hende i tale på hendes adresse i Nordjylland, men her gav hun tydeligt udtryk for, at hun ikke var interesseret i en dialog.

- Det kan ikke lade sig gøre at betale pengene tilbage, konstaterer hun.

- Hvor skulle jeg have pengene fra?

Selvom det ifølge tatovøren ikke er muligt at tilbagebetale kunderne, understreger hun, at de ikke går til spilde. 

- Jeg vil rigtig gerne indløse deres gavekort med tatoveringer, som er det, de har betalt for, men ikke med kontanter, fastslår hun. 

Vil åbne nyt sted 

Den 5. marts 2023 kom det frem, at tatovøren fra Sæby ikke kun havde været på spil i den nordjyske by. Hun havde nemlig samme rygte i Randers, hvor der også var flere vrede kunder med ubrugelige gavekort. 

Nu fortæller tatovøren, at hun planlægger at åbne en ny butik, hvor de vrede kunder endelig kan få sit udbytte. 

- Når jeg har etableret et nyt sted, der er oppe at køre, vil jeg lave deres tatoveringer, konstaterer hun. 

Hvornår har du det?

- Det kan jeg ikke give en frist for, for nu er det lidt ødelagt i form af lejemålet i Sæby. Det er svært, når man overtager et lejemål der er fuldstændig rådnet op indvendigt, fortæller hun.

Tro på det bedste i mennesker

Trods de mange klager og u-indløste gavekort, som altså fortsat ikke kan byttes, opfordrer tatovøren stadig kunderne til at tro på hende.

- Der er ikke meget andet at gøre. Så må man vælge at tro på det bedste i mennesker eller lade være med at gøre det - som folk har gjort indtil videre. Det kan jeg desværre ikke stå til ansvar for.

Hvad skal kunderne med gavekort fra enten Randers eller Sæby så gøre?

- De skal kontakte mig, siger hun.

Virksomheden i Nordjylland var ifølge CVR-registret oprettet som en enkeltmandsvirksomhed, der stadig var i drift den 5. marts. 

Nu viser et opslag i CVR-registeret dog, at Safia-Jasmin Saidana Kristensen har lukket sin tatoveringsvirksomhed, Crazy Couple Ink i Nordjylland.


Seneste nyt

fra Nordjylland