Stine Jørgensen. Arkivfoto. Foto: Henning Bagger

Klavs Bruun Jørgensen. Arkivfoto. Foto: Henning Bagger

1 af 2

Kvindelandsholdet møder Sverige i Arena Nord i Frederikshavn

I en hel uge kommer det danske kvindelandshold i håndbold til Frederikshavn for at trimme formen op til VM. Den 25. november er der landskamp i Arena Nord mod Sverige.

Det kvindelige danske håndboldlandshold får Frederikshavn som base for holdets afsluttende VM-forberedelser i slutningen af november. Det skriver Kanal Frederikshavn.

Med landstræner Klavs Bruun Jørgensen i spidsen kommer Sandra Toft, Stine Jørgensen, Line Jørgensen, Kristina Kristiansen og alle de andre landsholdsspillere til Nordjylland den 20.-27. november for at blive klar til VM i december.

Arena Nords direktør, Per Malmberg, bekræfter over for Kanal Frederikshavn, at kvindelandsholdet kommer til Arena Nord i perioden.

- Vi håber på fuldt hus ligesom under VM for et par år siden, siger Per Malmberg, der er stolt over, at DHF har valgt Arena Nord og Frederikshavn som base for landsholdets afsluttende VM-forberedelser.

For frederikshavnerne og alle andre håndboldinteresserede bliver højdepunktet utvivlsomt landskampen lørdag 25. november kl. 16.10 i Arena Nord mod arvefjenderne fra Sverige. Der er returkamp to dage senere i Sverige.

Landsholdet rejser herefter til Odenburg i Tyskland, hvor holdets første kamp ved VM spilles den 2. december.

Læs også TV2 løfter sløret: Det kan du glæde dig til i Norskov sæson 2