Foto: Jesper Christiansen

Liverpool klar til Cup No. 1-finale

Liverpools U/13-spillede sig med stor sikkerhed i finalen i Cup No. 1 fredag formiddag.

De stærke U/13-drenge fra den engelske storklub Liverpool stormer videre i Cup No. 1 i Frederikshavn. Fredag formiddag spillede holdet sig i finalen med en sikker sejr på 9-1 over de lokale drenge fra Bangsbo.

Bangsbo og Liverpool mødtes også i turneringens første kamp, og ligesom i det første møde var englænderne det klart bedst hold. Selv om Bangsbo-drengene kæmpede med alt hvad de havde, blev de gentagne gange fanget i Liverpools flotte kombinationsspil. 

Læs også Lokale helte kæmpede forgæves mod engelsk overmagt

Selv om det ikke lykkedes for Bangsbo at besejre Liverpool, så kan holdet trøste sig med, at de foreløbig er det eneste hold, som har formået at score mod Liverpool. Englænderne har indkasseret to mål i turneringen. Begge mål er scoret af Bangsbos Mikkel Bech Hansen.

Liverpool møder i finalen fredag eftermiddag Las Rozas fra Spanien, som i deres semifinale slog amerikanske Marin FC med 5-0. Spanierne har ligesom Liverpool fejet al modstand til side, og der er i turneringen kun scoret en gang mod Las Rozas. Det mål stod Bangsbo for i mellemrunden torsdag, da spanierne slog Bangsbo med 4-1.

U/13-finalen spilles på Frederikshavn Stadion kl. 15.15.