LIGE NU:

Lokal sportsklub i Sæby får tildelt stort beløb

Fodboldklubben IF Skjold fra Sæby får en kvart million tildelt af Sparekassen Vendsyssels fond.

Donationen fra Sparekassen Vendsyssels fond bliver mødt med stor glæde fra alle parter. Den lokale klub er meget begejstret for donationen, for det åbner for helt nye muligheder i fodboldklubben IF Skjold.

-Det er glædeligt, at fonden så positivt på vores ansøgning og det er med til at give os troen på, at en kunstgræsbane på vores anlæg kan blive en realitet inden for overskuelig fremtid, udtaler klubbens formand Flemming Thingbak.

-Sparekassen Vendsyssel og Skjold Sæby har gennem årene haft et fantastisk godt samarbejde, og vi er i Sparekassen stolte over at kunne lægge navn til Sparekassen Vendsyssel arena og hjælpe klubben videre mod deres store mål om en kunstofbane i Sæby.

Afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel Lars Høst, ser også positivt på donationen til IF Skjold. Han mener at donationen er vigtig for lokalsamfundet.

-Det er en stor glæde for os, som byens mest lokale pengeinstitut, at have mulighed for at støtte op om de lokale foreninger i Sæby. Vi tror på, at det bliver et kæmpe aktiv for hele byen, at Skjold Sæby får etableret deres kunstofbane.