LIGE NU:

Mand skal i fængsel for at have stukket ex-kæreste med kniv

En 31-årig mand er ved Retten i Hjørring blevet idømt fængsel i to år og tre måneder, efter han tilbage i april stak sin ex-kæreste med en kniv.

Den grove vold fandt sted i mandens lejlighed midt i Frederikshavn, hvor politiet tilbage midt i april afspærrede store dele af midtbyen for at få den 31-årige mand anholdt.

Manden blev da sigtet for drabsforsøg efter paragraf 237, idet han ifølge sigtelsen skulle have stukket en kniv i ryggen på en kvinde.

Kniven ramte  kvinden i højre skulderblad, og i første omgang mente anklagemyndigheden hos Nordjyllands Politi, at knivstikket har bragt kvindens liv i fare.

Den opfattelse er i mellemtiden ændret, således at manden nu er dømt for grov vold.

- Hvis hun ikke havde fået lægebehandling, så ville hun kunne have været i livsfare, forklarer anklager i sagen, Louise Watson, Nordjyllands Politi.

Ifølge anklageren har den nu dømte forklaret, at det var et uheld, at han stak sin ex-kæreste med kniven.

Han har forklaret, at han ville skubbe kvinden ud af lejligheden og ved en fejl, kom han til at stikke hende med en kniv.

Den 31-årige mand har under hele sagen nægtet sig skyldig. Han valgte dog at modtage dommen på to år og tre måneders fængsel.