En 31-årig mand er varetægtsfængslet fire uger sigtet for drabsforsøg, efter han onsdag aften ifølge sigtelsen stak en kvinde i ryggen med en kniv. Manden nægter sig skyldig i drabsforsø Foto: Per Frank Paulsen

31-årig mand varetægtsfængslet for drabsforsøg

En 31-årig mand er varetægtsfængslet fire uger sigtet for drabsforsøg, efter han onsdag aften ifølge sigtelsen stak en kvinde i ryggen med en kniv. Manden nægter sig skyldig i drabsforsøg.

Den 31-årige mand, der onsdag aften blev anholdt i midtbyen i Frederikshavn efter massivt politiopbud og afspærringer i området, blev torsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Hjørring.

Manden blev sigtet for drabsforsøg efter paragraf 237, idet han ifølge sigtelsen skulle have stukket en kniv i ryggen på en kvinde.

Kniven ramte ifølge sigtelsen kvinden i højre skulderblad og knivstikket har bragt kvindens liv i fare.

Den 31-årige mand nægter sig skyldig.

Det kom frem i retten i forbindelse med grundlovsforhøret.  

Retten valgte på baggrund af begæring fra anklageren at holde retsmødet for lukkede døre, idet anklageren mente, det er vigtigt i forhold til politiets videre efterforskning i sagen. Den 31-åriges forsvarsadvokat ville have retten til at nedlægge navneforbud, hvilket retten også valgte at imødekomme.

 

01:13 Luk video