LIGE NU:

Nordjyske profiler på stribe: Jan Ø. Jørgensen klar for Vendsyssel Elite Badminton

Vendsyssel Elite Badminton tilføjer med Jan Ø. Jørgensen endnu en nordjysk verdensstjerne til badmintonligaholdet.

Blækket er knapt nok tørt, efter at Vendsyssel Elite Badminton for små to uger siden kunne skriver under på en kontrakt med de to nordjyske badmintonverdensstjerner Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl. 

Nu er den nordjyske badmintonklub så klar med endnu et stort navn i både Nordjylland og resten af verden. 31-årige Jan Ø. Jørgensen, der er født og opvokset i Svenstrup, skal fra den kommende sæson tørne ud for VEB i badmintonligaen. Det bliver dermed et comeback for nordjyske Jan Ø. Jørgensen i dansk ligasammenhæng efter fire års fravær. 

- Jeg har talt længe med Vendsyssel om, at det her skulle i hus. Det kommer med fin timing for mig, og jeg er også et sted, hvor jeg måske også skal til at give lidt tilbage. Så jeg håber, at jeg kan være rigtig værdifuld både på banen men også udenfor, siger Jan Ø. Jørgensen til TV2 Nord. 

Interview med Jan Ø. Jørgensen. 

Det er endnu ikke besluttet, hvilke og hvor mange kampe de nordjyske badmintonspiller skal spille i ligaregi, men han ser frem til de nye udfordringer.

- Mit primære mål er selvfølgelig, at jeg skal vinde nogle kampe. Jeg glæder mig egentlig bare til at komme i gang og få startet det hele. At spille den første holdkamp heroppe i Arena Nord, det glæder jeg mig mest til, lyder det fra Jan Ø. Jørgensen. 

Så sent som i marts i år spillede Jan Ø. Jørgensen sig til kvartfinalerne ved All England. Han lå i begyndelsen af 2017 nummer to på verdensranglisten, inden en fodskade tvang ham til otte måneders pause. Det betød en rutsjetur nedad verdensranglisten, men nu er han igen med helt fremme som nummer 22 i verden. 

- Det siger næsten sig selv, at vi ikke kan få armene ned. Det et kæmpe stort, at de tre spillere nu stiller op for Vendsyssel Elite Badminton, og vi forventer, at deres tilstedeværelse vil betyde markant flere tilskuere til både vores hjemme- og udekampe, lyder det fra VEB's formand, Jan R. Jensen.

Blandt Jan Ø. Jørgensen største bedrifter kan nævnes guld ved China Open i 2016, sølv ved All England i 2015 og guld ved EM i 2014. 

På trods af skiftet til Vendsyssel Elite Badminton bevarer den 31-årige nordjyde sin bopæl i København, hvor han træner med andre danske badmintonprofiler i Brøndby.

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

20210513-205405-L_41Mb

play Ekspert måber over Aalborg Håndbold

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

Til forsiden

Til forsiden