Seneste nyt:

Ransagning af ejendom: Ingen lyd fra efterlyst og politiet frygter en forbrydelse

Torsdag er Nordjyllands Politi gået i gang med at ransage en ejendom på Rendborgvej nordvest for Frederikshavn. Politiet er talstærkt til stede og vil være det resten af dagen.

Tirsdag blev en 39-årig mand fra Frederikshavnsområdet efterlyst af Nordjyllands Politi, da mandens familie var stærkt bekymrede, da manden ikke dukkede op til en aftale flere dage forinden og ikke var til at få kontakt med.

TV2 Nords mand på stedet beretter om mere end 30 politifolk, der afsøger et stort område med hunde.

- Moderen fortæller, at han ringer og er bekymret og bange. Han giver udtryk for, at han vil komme over til hende og overnatte, men han dukker ikke op, siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Frank Olsen, til TV2 Nord.

I forbindelse med efterlysningen af 39-årige, Eddie Karl-Johan Christensen, er Nordjyllands Politi torsdag talstærkt til stede på Rendborgvej nordvest for Frederikshavn, hvor de ransager en ejendom.

quote Vores videre efterforskning af sagen har givet anledning til bekymring. Vi frygter, at han kan være blevet udsat for en forbrydelse.

Frank Olsen, vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi har ikke haft kontakt til manden, siden at efterlysningen blev offentliggjort.

- Vores videre efterforskning af sagen har givet anledning til bekymring. Vi frygter, at han kan være blevet udsat for en forbrydelse, siger Frank Olsen.

Flere andre lokaliteter bliver også undersøgt af politiet, og betjente vil være synlige i området resten af dagen.

- Vi er ikke 100 procent sikre på, hvad det er, der er sket. Det kan være, at han gemmer sig, men der er nogle ting, der gør, at vi er bekymrede. Vidneforklaringer fra blandt andet moderen og afhøringer i område hvor han bor. Vi begynder på den ejendom og gennemsøger den. Det er en stor ejendom, og det er mange forskellige kompetencer, der er i spil, fortæller Frank Olsen til TV2 Nord.

TV2 Nords mand på stedet beretter om mere end 30 politifolk, der afsøger et stort område med hunde.
TV2 Nords mand på stedet beretter om mere end 30 politifolk, der afsøger et stort område med hunde.
Foto: Jesper Christiansen

Den 39-åriges bil, en sølvgrå VW Polo med reg.nr. CB 86569, har været efterlyst, men er nu fundet forladt på Rimmen Station nord for Nielstrup. Politiet er i gang med et større efterforskningsarbejde herunder flere afhøringer og tekniske undersøgelser.

Den efterlyste, Eddie Karl-Johan Christensen, er 39 år, 182 cm høj, almindelig af bygning, skaldet og har skæg ved hagen.

Han er sidst set 9. maj omkring kl. 22:00 ved Strandby i 9900 Frederikshavn.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.