Seneste nyt

fra Nordjylland

Power-bilen er fundet - men gerningsmændene mangler

Den bil, der i nat blev brugt til et mislykket indbrud i butikken Power i Frederikshavn, er nu fundet. Det oplyser Anni Brix fra Nordjyllands politi.

Det var en hundelufter, der i morges kontaktede politiet, da vedkommende gik forbi den sorte bil, der var efterladt for enden af Skicentervej - tre kilometer fra gerningsstedet - med en knust bagrude.

Der var tale om en Toyota Corolla Verso, som har vist sig at være stjålet i Silkeborg Kommune i Midtjylland mellem den 18. og den 19. fabruar. Nummerpladerne tilhørte derimod en Toyota Yaris og er stjålet i går aftes i Vadum. 

Nordjyllands Politi har nu taget bilen ind til tekniske undersøgelser.

Stadig på fri fod

Der er endnu ingen spor af de fire gerningsmænd, som i nat måtte stikke af fra Power efter forgæves at have forsøgt at bakke ind gennem butikkens indgangsparti. 

- Vi kan se på overvågningen, at de har stået tre personer uden for bilen, mens den sidste bakker ind, fortæller Anni Brix.

Politiet opfordrer borgere, der kan have set noget mistænkeligt i området omkring skicentervej i tidsrummet mellem klokken 03.41 og klokken 08.05 i morges, til at henvende sig på telefon 114.