LIGE NU:

Sættes i budrunde: Der er stor interesse for at købe Bunken Camping

Campingpladsen er en af 18 statslige campingpladser, der nu frasælges.

Siden Freja Ejendomme i efteråret fik opgaven fra staten om at sætte Bunken Strand Camping lige syd for Skagen til salg, har man oplevet en massiv interesse for at overtage den 200.000 kvadratmeter store campingplads.

Derfor har Freja Ejendomme nu valgt at sætte Bunken Strand Camping i budrunde.

Hos Freja Ejendomme kommer det ikke som en overraskelse at interessen er stor, der ifølge salgschef Per Kondrup er tale om "en perle som man ikke ser hver dag på markedet". Bunken Strand Camping blev i efteråret udbudt til salg for 20 mio. kr.

Bunken Strand Camping er beliggende 14 km. fra Skagen og ca. 6 km. fra Råbjerg Mile og med direkte adgang til klitterne og familievenlig badestrand.

Bunken Strand Camping råder over 700 pladser og ni hytter.

Derudover har den 3-stjernede campingplads fire servicebygninger med blandt andet badefaciliteter og møntvask, tre store legepladser, minigolf, grillbar, butik og reception. Der er på pladsen desuden bolig til en fremtidig ejer eller forpagter.

Campingpladsen har været ejet af Naturstyrelsen frem til 2020, men som en del af planen om at frasælge 18 statslige campingpladser, er Bunken Strand Camping nu overdraget til Freja Ejendomme.

Der er frist for endeligt bud er fredag den 29. januar, kl. 12.00 .