LIGE NU:

Se hele interviewet her: Støtteshow gav mindst 250.000 kroner i overskud

Nordjylland samlede søndag aften ind til nødhjælpsorganisationen DIN Nødhjælp ved et stort indsamlingsshow i Arena Nord i Frederikshavn. Indsamlingen har givet mindst 250.000 kroner i overskud.

Der blev samlet masser af penge ind til Anja Lovén og nødhjælpsorganisationen DIN Nødhjælps arbejde for sårbare børn i Nigeria, da Arena Nord i Frederikshavn søndag aften dannede ramme om støttearrangementet "Nordjylland samler ind".

Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til nødhjælpsarbejdet i Afrika, og Anja Lovén kan tage mindst 250.000 indsamlede kroner med sig, når hun på onsdag rejser tilbage til Nigeria. Det er nemlig, hvad der som minimum er kommet i kassen ved søndagens støtteevent.

- Det er mere, end hvad jeg havde turde drømme om. Det er så fantastisk, og det er så vigtigt for vores arbejde. Jeg glæder mig til at ringe ned til min kæreste og alle børnene og fortælle, hvad denne aften er endt med. Jeg er så glad, siger Anja Lovén.

Under søndagens arrangement var der blandt andet musik fra Ib Grønbech og Gregers, auktioner og interview med Anja Lovén, der står bag organisationen DIN Nødhjælp.

Anja Lovén er opvokset i Frederikshavn, og hun fortalte under et interview på scenen med TV2 Nords Ingrid Buch sin livshistorie fra barndommen i Nordjylland og frem til i dag, hvor hun har startet et børnehjem for udsatte børn i Nigeria.

Frederikshavneren kom også ind på, hvordan det var sidste år at blive kåret til verdens mest inspirerende person og sit efterfølgende møde med Dalai Lama.

Dalai Lama, som Anja Lovén i øvrigt kalder sin nye morfar, og som hun vil arbejde på at få til Frederikshavn, når hun håber på at gentage støttearrangementet "Nordjylland samler ind" igen næste år.

Det var syv Rotary-klubber fra Sæby, Frederikshavn, Skagen og Sindal, der i samarbejde med TV2 Nord og Club Nord stod bag arrangementet.

Under showet havde publikum i salen og bag tv-skærmene mulighed for at donere penge via kontooverførsler og Mobile Pay, og alene her blev der samlet 25.000 kroner ind.

Du kan se hele interviewet, der blev optaget live på scenen, med Anja Lovén her. 
25_seconds

play Forskningsprojekt afvist: De sidste mink i Danmark skal aflives

Line landmand

Konservative reagerer på byrådsmedlems farvel: - Vi har ikke en finger at sætte på Lines indsats

25_seconds

play Afholder danmarksmesterskab i coronatid: - Det er fuldstændigt sikkert

brand 1

gallery Staldbygning stod i brand: Halmballer fik ilden til at sprede sig

25_seconds

play Forskningsprojekt afvist: De sidste mink i Danmark skal aflives

Line landmand

Konservative reagerer på byrådsmedlems farvel: - Vi har ikke en finger at sætte på Lines indsats

Til forsiden

Til forsiden