Seebach aflyser

Jeg har det ekstremt dårligt over at skulle skuffe så mange mennesker, der, ligesom jeg, længe havde set frem til denne aften, skriver Rasmus Seebach

Det store pop-idol Rasmus Seebach aflyser sin planlagte koncert-start i Frederikshavn i morgen fredag.

Dermed står 4000 fans med skuffet mine. Der er nemlig solgt 4000 billetter til den store koncert, der var planlagt som den første i rækken af koncerten med Rasmus Seebach efter han netop har udgivet en stribe nye sange.

Men den kendte sanger er blevet syg og skriver følgende til Arena Nord i Frederikshavn:

Hej venner

Det piner mig at måtte meddele jer, at mine koncerter i weekenden er blevet aflyst. Jeg er blevet ramt af en ordentlig omgang sygdom på det værst tænkelige tidspunkt og har fået strenge ordrer om at blive i min seng. Det er næsten ikke til at bære. Vi har arbejdet og knoklet på dette show i over et halvt år og var endelig blevet helt klar til et brag af en premiere i Frederikshavn i morgen. Jeg har det ekstremt dårligt over at skulle skuffe så mange mennesker, der, ligesom jeg, længe havde set frem til denne aften. 

Mit hold har knoklet på højtryk hele dagen for at arrangere nye koncerter i både Vejle og Frederikshavn, så vi ikke skal gå glip af denne oplevelse sammen. Det er heldigvis lykkedes, så vi kommer til Vejle fredag den 26. februar og Frederikshavn lørdag d. 12. marts. Billetter købt til de oprindelige koncerter gælder til de nye datoer, og i tilfælde af man ikke kan deltage den pågældende dato, får man selvfølgelig sin billet refunderet.

Jeg håber på jeres forståelse. 

Kh Ralle 

P.S. Øv!!!!!!

 

Også Arena Nords direktør Per Malmberg er ærgerlig.

- Hvor ked af det jeg er.... tja, vi har dækket bord til 300 spisende gæster, og maden er halvt lavet, lyder det fra Per Malmberg.

Også i onsdags var Arena Nord udsat for pludselig aflysning af koncert, da  Niels Hausgaard blev syg og måtte aflyse koncert for 300 gæster.

Rasmus Seebach har lovet en erstatningskoncert i Frederikshavn. Det sker den 12. marts.

- Hvis man har billet til i morgen, så gælder den billet til koncerten den 12. marts. Er man forhindret i at komme til den koncert, så skal man kontakte os eller der, hvor man har købt sin billet, siger Per Malmberg.

 

Forsiden lige nu