Storsejr: Piraterne pryglede høgene for anden dag i træk

På hjemmebane måtte Frederikshavn White Hawks tage imod en øretæve på hele 7-1 mod lokalrivalerne fra Aalborg Pirates.

Søndag slog Aalborg Pirates hjemme på Bentax Isarena lokalrivalerne fra Frederikshavn White Hawks med hele 5-1.

Og et døgn senere var holdene klar til andendagsgildet på frederikshavnernes hjemmebane, Nordjyske Bank Arena.

Og hvis Frederikshavn White Hawks inden kampen drømte om revanche for søndagens nederlag, så blev den drøm til lidt af et mareridt. For Aalborg Pirates gentog en storsejr – denne gang med hele 7-1.

Gæsterne fra Aalborg Pirates kom bedst fra start og vandt 1. periode fortjent med 2-0. Og aalborgenserne fortsatte i 2. periode de gode takter og satte yderligere tre scoringer ind, mens spillerne fra Frederikshavn virkede mere og mere opgivende og ikke var i stand til at sende pucken i netmaskerne.

3. periode blev lidt mere jævnbyrdig, og Frederikshavn White Hawks fik et trøstemål, da Albin Lindgren reducere til 1-6. Men piraterne var igen mandag en for stor mundfuld for frederikshavnerne og vandt perioden med 2-1, og de cementerede dermed, at de er Metal Ligaens bedste hold og går ind i det nye år på en solid førsteplads.

Aalborg Pirates skal i kamp igen fredag aften, hvor holdet hjemme tager imod Herning Blue Fox. Også spillerne fra White Hawks skal i aktion på fredag, hvor de på udebane skal møde Herlev Eagles.