Helles Thomsen hygger sig på Freddy's Bar i barndomsbyen Frederikshavn. Foto: Anders Ekström

Arkivfoto. Foto: JONATHAN NACKSTRAND, Scanpix

1 af 2

Video: Helle Thomsen er tilbage i Nordjylland

Succestræner Helle Thomsen fra Frederikshavn har nærmest samlet medaljer hele 2016, men året har også givet knubs. På trods af en helt frisk DM-titel med FCM-Håndbold sidste sommer, blev cheftræner Helle Thomsen belønnet med en fyreseddel.

Europas mest ombejlede kvindelige håndboldtræner puster ud efter et helt usædvanligt år, der så ud til at ende trist, men sluttede næst øverst på medaljeskamlen ved det nyligt overståede EM. Helle Thomsen fejrer jul på hjemmebane i Frederikshavn, hvor hun stadig har sin familie - og masser af venner.

Det fortalte den - i hvert fald her i juleferien - arbejdsløse håndboldtræner, da hun fredag eftermiddag hyggede sig på Freddy's Bar i barndomsbyen Frederikshavn.

- Jeg er rigtig meget hjemme nu. Det er dejligt at være på Freddy's, og jeg elsker at komme hjem til Frederikshavn, smilte Helle Thomsen, som til stor begejstring for veninderne havde taget Hollands orange landsholdstrøje med på Freddy's Bar, hvor også Hollands sølvmedalje fra søndagens EM-finale blev vist frem, siger Helle Thomsen til Kanal Frederikshavn.

02:28

Helle Thomsen fejrer jul på hjemmebane i Frederikshavn hvor hun stadig har sin familie - og masser af venner

Luk video

Der er ingen tvivl om, at Helle Thomsen har flere tilbud at vælge imellem. Hun blev fyret i september i FC Midtjylland, men blev hurtigt hollandsk landstræner. Kontrakten løb dog kun til EM-slutrunden i Sverige, hvor frederikshavneren på flotteste vis førte Holland frem til finalen.

- Vi snakker sammen i januar, og så ser vi, hvordan det kan hænge sammen, hvis jeg skal blive i Holland. Der kan være mange modeller. Jeg kan være fuldtids i Holland, eller jeg har klubhold ved siden af, siger Helle Thomsen til Kanal Frederikshavn.

Helle Thomsen skal i begyndelsen af det nye år mødes med det hollandske håndboldforbund for at forhandle ny kontrakt.