LIGE NU:

White Hawks forlænger med arbejdsmand

Frederikshavn White Hawks forlænger samarbejdet med den hårdtarbejdende forward Mathias Mølgaard, som fik store dele af den forgangne sæson ødelagt af en skulderskade.

Den store forward Mathias Mølgaard er klar til at trække i arbejdstøjet for Frederikshavn White Hawks igen i den kommende sæson. Den nordjyske ishockeyklub har tirsdag offentliggjort, at kontrakten er blevet forlænget med et år.

- Desværre fik Mathias Mølgaard det meste af sidste sæson ødelagt af en alvorlig skulderskade. En operation var nødvendig, og derfor blev det blot til 18 optrædener på isen. Derfor er det en ekstra sulten spiller, vi får tilbage i truppen, skriver klubben på sin hjemmeside.

26-årige Mathias Mølgaard har spillet for White Hawks i de seneste to sæsoner efter at have fået sin ishockeyopdragelse i Herning. Han beskrives som en fysisk stærk og arbejdsom forward, der også bidrager med sin rutine og giver de mange unge spillere i truppen en at læne sig op ad.

- Jeg er faldet rigtig godt til i Frederikshavn i de første to år, jeg har været heroppe. Desværre blev sidste sæson ødelagt grundet min skade, men jeg håber, jeg kan komme stærkt tilbage og få samme rolle på holdet. Jeg mærker intet til skaden og kan træne med fuldt ud, når vi starter op igen, siger Mathias Mølgaard.

Glæder sig til europæisk eventyr

Frederikshavn White Hawks vandt i den forgangne sæson Metal Final Four og sikrede sig en billet til den europæiske klubturnering Continental Cup. Det er en oplevelse, Mathias Mølgaard ser frem til at tage del i.

- I næste sæson skal vi blive et mere stabilt hold, end vi var i år, hvor vi var lidt for ustabile. Men vi vandt heldigvis Final Four-pokalen, og den sejr skal vi ud og forsvare i den kommende sæson. Samtidig glæder jeg mig til at spille Continental Cup med White Hawks. Jeg har prøvet det et par gange før med Herning, og det bliver tre hårde dage med kampe hver dag. Men det er altid fedt at møde hold fra andre lande, så det ser jeg meget frem til, siger Mathias Mølgaard.

Mathias Mølgaard står i alt noteret for 266 kampe og 65 point Danmarks bedste ishockeyrække, Metal Ligaen.