LIGE NU:

White Hawks henter forward i Herning

Frederikshavn White Hawks forstærker offensiven med den 24-årige forward Mathias Mølgaard, som kommer til klubben fra Herning Blue Fox.

Det er en spiller med et efternavn, som klinger fantastisk i frederikshavnske ishockeyfans' ører, der i de næste to sæsoner tørner ud for Frederikshavn White Hawks.

Den nordjyske klub har skrevet kontrakt med den 24-årige forward Mathias Mølgaard, som forlader barndomsklubben Herning Blue Fox for at skifte til frederikshavnerne. Det oplyser Frederikshavn White Hawks i en pressemeddelelse.

- Mathias Mølgaard er en spiller, der altid giver sig 100 procent, og han er altid at finde inde foran mål, når der skal ryddes op. Han spiller med hjertet, og med en vægt over 100 kilogram får vi en robust forstærkning, skriver klubben om sin nyerhvervelse.

Mathias Mølgaard er nevø til den tidligere White Hawks-spiller Lars Mølgaard, som spillede i Frederikshavn fra 1999 til 2006 og var med til at vinde klubbens seneste mesterskab i år 2000. Mathias Mølgaard håber, at han kan udvikle ved at gå i sin onkels fodspor.

- Jeg tror, det er på tide at prøve noget nyt i min karriere. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at skifte til Frederikshavn, som altid har været tæt på mig qua, at Lars (Mølgaard red.) har spillet der. Jeg ved, hvad Frederikshavn står for, da de altid spiller med i toppen og spiller for mesterskabet. Det gør jeg også selv, og jeg vil levere masser af hårdt arbejde og kæmpe for holdet og klubben, siger Mathias Mølgaard.

Mathias Mølgaard har spillet 200 kampe i Metal Ligaen for Herning Blue Fox. Her har han lavet 39 point og været med til at vinde tre sølvmedaljer.