White Hawks rejste sig efter nederlag

Tirsdag aften vandt Frederikshavn White Hawks 6-2 over Rødovre Mighty Bulls efter en stærk anden periode.

Fire scoringer på én periode. Så meget styrke viste Frederikshavn White Hawks tirsdag aften, da de på udebane mødte Rødovre Mighty Bulls, og netop den periode var også stærkt medvirkende til den endelige sejr på 6-2.

Rødovre kom ellers bedst fra start med en scoring fra Morten Andreasen i første periode. Og selv om hjemmeholdets føring varede i 20 minutter, var det altså ikke nok til at knække Frederikshavn.

I anden periode kom nordjyderne stærkt igen med scoringer af Jens Henrik Tönjum, Cameron Spiro, Henrik Eriksson og Nick Olesen. Til sidst i perioden forsøgte hjemmeholdet at tage pynten af Frederikshavns målstime, men det forhindrede ikke to yderligere scoringer fra gæsterne i tredje periode.

I de sidste 20 minutter kom Nick Olesen på tavlen igen, mens Kristan Jensen sørgede for det sidste mål til de hvide høge.

Dermed lykkedes det altså Frederikshavn White Hawks at rejse sig efter søndagens nederlag Odense Bulldogs. White Hawks holder sig med sejren på en fjerdeplads i Metal Ligaens grundspil med fire point op til Aalborg Pirates på tredjepladsen.