LIGE NU:

Sidste chance: Kom gratis med TV2 Nord til valgfolkemøde i Odense

Den 19. maj holder TV2 og TV2 Regionerne i samarbejde et valgfolkemøde i Odense. Du kan komme gratis med som publikum og opleve både debatter og musik.

Nu er det ved at være sidste chance for at tilmelde sig TV2 Nords valgfolkemøde, der bliver arrangeret sammen med resten af TV2.

Her vil der være masser af debatter, musik og underholdning, og det er helt gratis at deltage. Der er cirka 25 pladser tilbage til arrangementet, og der bliver lukket for tilmelding i dag klokken 00.00

HER KØRER BUSSEN FRA:

Du kan melde dig til ved at følge linket her. 

Det er TV2's hovedsæde, Kvægtorvet, i Odense, der danner rammen om valgfolkemødet. Det består af seks scener, hvor man byder velkommen til et program spækket med debatter og underholdning. 

TV2 Nords egen vært René Ryom skal blandt andet styre Rosa Lund fra Enhedslisten og uddannelsesminister Tommy Ahlers fra Venstre i en debat om den pressede generation. For vi har en ungdomsgeneration, der i stigende grad bliver ramt af stress, angst og depressioner. De to politikere skal diskutere, hvem der skal vende den udvikling. 

Udover det skal der blandt andet diskuteres temaer som klima, offentlig transport og integration. Der er dog hele seks scener med debatter og underholdning, så der er meget at vælge mllem. 

Du kan gå på opdagelse i det omfangsrige program her.

De politiske debatter vil blive blødet op af musik med for eksempel nordjyske R. Noor. Der vil også være underholdning i form af flere lege. Politikerne skal for eksempel lege 'Jeg har aldrig' på 'Den nære-scene' klokken 11:30. 

SÅDAN KOMMER DU MED: