Foto: TV2 Nord

TV2 Nord inviterer til valg i virkeligheden

Det første af tre store nordjyske valgmøder finder sted i Frederikshavn.

TV, facebook, aviser, radio og blade er i disse dage fyldt med EU-valg og folketingsvalg i stor stil, men TV2 Nord byder også på mulighed for at opleve valget i virkeligheden.

Torsdag 16. maj går det løs med det valgkampens første fysiske valgtræf i landsdelen.

- Vi har efterhånden en lang tradition for at arrangere valgtræf i samarbejde med Nordjyske og DR Nordjylland, og vi er meget glade for, at vi også i forbindelse med dette folketingsvalg kan give nordjyderne mulighed for at opleve valget fra første parket, siger chefredaktør hos TV2 Nord Tino Pedersen.

Han tilføjer, at det er vigtigt for TV2 Nord, at valget ikke bare bliver noget, der foregår på sociale medier og traditionelle medier.

- Det giver noget ekstra og noget særligt at komme ud og se politikerne i øjnene, få mulighed for at stille dem spørgsmål og have en god dialog om de politiske emner, som optager nordjyderne. Derfor synes vi helt klart, at disse klassiske valgmøder er et vigtigt tilbud til nordjyderne midt i alt det andet, der foregår, fortæller Tino Pedersen.

Læs også Tag kandidattesten: Se hvilke politikere du er mest – og mindst - enig med

Landsdelens tre store mediehuse arrangerer i alt tre valgtræf i løbet af valgkampen:

Torsdag 16. maj kl. 19-21 i biblioteket i Frederikshavn, Parallelvej 16, 9900 Frederikshavn

Tirsdag 21. maj kl. 19-21 på Nørresundby Gymnasium og HF, Studievej 14, 9400 Nørresundby

Mandag 27. maj kl. 19-21 på Mariagerfjord Gymnasium, Amerikavej 5, 9500 Hobro

- Der har været stor interesse fra politikerne for at deltage, så jeg tør godt love, at de panelerne alle tre steder bliver politiske hold i noget nær stærkeste opstilling, fortæller Tino Pedersen og tilføjer, at møderne naturligvis vil blive dækket intensivt af de tre mediehuse, der står bag arrangementerne sammen med samarbejdspartnerne Frederikshavn Bibliotek, Nørresundby Gymnasium og HF samt Mariagerfjord Gymnasium.

Der er fri adgang til de tre valgtræf, og tilmelding er ikke nødvendig.

Læs også Det startede i 2014: Sådan planlagde Mette Frederiksen at overtage magten