LIGE NU:

19-årig varetægtsfængslet i forbindelse med familiemedlems død

Nordjyllands Politi sigter en 19-årig mand for at have dræbt en 53-årig mand fra Hjørring. De to mænd har familiære relationer.

Nordjyllands Politi sigter en 19-årig mand for at have dræbt en 53-årig mand, som blev fundet død i sit hjem i Hjørring i fredags.

Det oplyser Nordjyllands Politi onsdag i en pressemeddelelse.

- Vi sigter den anholdte mand for drab, og han bliver senere i dag fremstillet i grundlovsforhør, siger politikommissær Carsten Straszek, der desuden oplyser, at den 53-årige og 19-årige mand har familiære relationer.

Den 19-årige mand blev onsdag varetægtsfængslet i fire uger efter grundlovsforhøret ved Retten i Hjørring.

53-årig har været udsat for vold

Nordjyllands Politi modtog fredag den 24. juli kort før klokken 20 en anmeldelse om et mistænkeligt dødsfald på en adresse i Hjørring. Politiet indledte straks en efterforskning af sagen, da man på grund af omstændighederne ikke kunne udelukke, at der var sket en strafbar handling.

 
 
Foto: Morten Pedholt

Efterfølgende har retsmedicinske undersøgelser vist, at det 53-årige offer har været udsat for vold. Tirsdag eftermiddag anholdte politiet den 19-årige mand, som onsdag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring.

Nægter sig skyldig i drab

Den 19-årige mand er sigtet for manddrab. Han nægtede sig ved grundlovsforhøret skyldig i drab, men erkendte sig skyldig i vold mod det 53-årige familiemedlem. Ifølge TV2 Nords oplysninger er den 53-årige mand far til den sigtede, men det er ikke en oplysning, Nordjylland Politi vil bekræfte.

Den 53-årige mand blev fundet død i entreen i sit hus på Lonesvej i Hjørring, og i retten erkendte den 19-årige, at han havde slået familiemedlemmet i hovedet med en hammer, fortæller TV2 Nords reporter i retten.

Den 19-årige blev varetægtsfængslet i fire uger for vold med døden til følge ved grundlovsforhøret, som blev holdt for lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning.

Politiet opretholder drabssigtelsen, men har også af hensyn til efterforskningen ikke yderligere kommentarer til sagen.

TV: 19-årig sigtet for drab på 53-årig - varetægtsfængslet for vold med døden til følge

 
310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden